Blog 12: SPONSOREN

Thanks!!

Toen ik het project "Talentboek" opstartte begin November 2016 had ik niet durven dromen dat ik begin Januari 2017 al 100% van mijn donatie-doel bereikt zou  hebben. 

Als ik zeg dat schaatsen mijn grote passie is denken veel mensen ....je koopt een stel schaatsen en rijden maar. Gezien het feit dat ik ook een paar keer per week ga fietsen is een goede fiets goud waard. 

Gedurende de zomermaanden maak ik deel uit van de "Inline Skate" selectie en verruil ik mijn ijzers voor wieltjes. Het voelt super dat binnen een paar maanden een heel stel bedrijven via "Talentboek" hun vertrouwen richting mij hebben uitgesproken en een donatie hebben gedaan.

Daarnaast mocht ik mooie donaties ontvangen van familie, vrienden en enthousiaste schaatsfans. 

Ook hiermee ben ik heel blij.  Op deze manier kan mijn focus geheel op mijn sport liggen. 

 

Ik kan mijn sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun support!