Blog 16: MOOI SEIZOEN AFGESLOTEN


NK SPA GOUD

GOUD in "Thialf" Heerenveen

SPORTTALENT

Trots op deze benoeming!

TOPTALENT gala

Samen met Staatssecretaris Sander Dekker (Onderwijs)Na een mooi winterseizoen 2016/2017 maak ik mij nu op voor de zomer! Mijn trainingen zullen dan grotendeels bestaan uit inlinen en fietsen. 

 

Het winter seizoen heb ik mooi kunnen afsluiten in "Thialf" (23 maart 2017) met GOUD op de NK Scholen Ploegachtervolging. De races reed ik samen met Daan Kool, Wessel Ubbink en Thomas van der Hoorn. Met z'n vieren zijn wij LOOT leerlingen op het Scala College. 

Op zondag 26 maart 2017 werd ik verkozen als "Winnaar Sporttalent van het Jaar". 

Een mooie prijs waar ik heel blij mee ben. In Maart 2017 mocht ik een uitnodiging ontvangen voor het TOPTALENT GALA 2017. Een initiatief van de Rijksoverheid. Het werd een leuke dag op 8 April in den Haag. Quote van Staatssecretaris Sander Dekker (Onderwijs) "Nederland barst van het toptalent-in-de-dop en dat mag worden gevierd. 

Een Masterclass met Gerard Kemkers en ter afsluiting een galadiner in de Ridderzaal zorgde voor een super leuke ervaring!